Liefde voor het vak

Een bruiloft is voor mij: de liefde die je ziet en voelt, de gasten en het bruidspaar in hun mooiste kleding, lekkernijen, geknutselde cadeaus en natuurlijk de gestylde aankleding van de locatie. Op deze dag doet iedereen extra zijn best en komt alles samen. Het is geweldig om dat mee te maken!

Een paar weetjes over mij

  • Met mijn rode haar zie je mij niet snel over het hoofd. Kleur komt in mijn dagelijks leven veel terug, denk aan kleding en accessoires in huis.
  • Voor mij zit de aankleding echt in de details. Zo ben ik dol op mijn grote verzameling Blond Amsterdam servies.
  • In mijn vrije tijd bezoek ik graag bruidsbeurzen en lees ik trouwmagazines.
  • Ik ben gek op zoetigheid en met koud weer een echte theeleut.

Weddingplanner Vera
  • Als ik aan een tv- of boekenserie begin, kan ik bijna niet stoppen totdat het is afgelopen.
  • Van de natuur krijg ik nieuwe energie. Ik wandel, fiets, hardloop en terras graag.
  • Spelletjes vind ik megagezellig. Rummicub, Bonanza, Qwixx en 30 Seconds zijn mijn favorieten. Het is overigens superleuk om tijdens de bruiloft samen met jullie gasten een spel te spelen.

Nu ben ik benieuwd. Wat kenmerkt jullie stijl? Zoiets waarvan bekenden zeggen: ”de sfeer, de details, alles klopt en is typisch voor een droombruiloft van … en …”

Een kijkje achter de schermen

Zelf ben ik op 21 mei 2022 getrouwd en natuurlijk heb ik als weddingplanner de organisatie op mij genomen. We waren vijf jaar samen en we wilden onze liefde voor elkaar vieren. Vaak hadden we gefantaseerd over onze droombruiloft. We wilden in mei op een buitenlocatie trouwen, met veel ruimte voor verschillende settings. In februari was het zover. We vonden onze droomlocatie. In iets meer dan drie maanden moest alles worden geregeld. Dit wordt door niemand aangeraden, maar het kan!

Intieme bruiloft vol verrassingen

Iedereen heeft andere wensen. Voor ons was dit een intieme, persoonlijke bruiloft, vol verrassingen en vermaak voor onze gasten. Ik kan je alvast verklappen dat ze zich volop hebben vermaakt. We hadden een photobooth, sjoeltafel, tafeltennistafel, pubquiz, glowsticks en nog veel meer.

Dé grote dag

Het was een mooie voorjaarsdag. We kwamen aan in de witte Sunbeam Alpine van mijn vader. Tijdens de ceremonie vertelden we onze trouwgeloften aan elkaar. Het was zo mooi om te doen. Het gaf de persoonlijke touch aan onze ceremonie. Het ja-woord was eruit. Onze liefde kon gevierd worden. Er werd gezamenlijk geproost en er kon eindelijk van de sweet table worden gesnoept.

Avontuurlijk avondprogramma

Met een volle maag van de barbeque experience begon het avondprogramma. Met als start een pubquiz. Ter voorbereiding hadden we random teams gemaakt, zodat de gasten elkaar nog beter konden leren kennen. Er werden teamnamen bedacht, een liedje gekozen (die werd gedraaid als je de vraag goed had) en daar gingen we. De teamspirit zat er goed in! Het ging niet alleen om het juiste antwoord, maar ook om snelheid. Onze gasten kwamen helemaal los. Er zaten ook wat vragen over mij en mijn man in. Hadden onze teams toch even geluk met deze inside informatie.

En toen het spannendste van de hele dag, dé openingsdans. Het was al een verrassing voor de gasten dat we een openingsdans gingen doen, maar voor een extra verrassingseffect hadden we ook nog voor drie verschillende liedjes gekozen. Iedereen joelde, klapte en swingde mee. Wat geeft dat een kick! We hadden een open einde, zodat wij iedereen naar de dansvloer konden begeleiden om mee te dansen. Het werd een eitje voor onze DJ. Onze gasten bleven de hele avond op de dansvloer swingen. Moe en voldaan kwam er om half 1 een einde aan. Het was de mooiste dag van ons leven en dat gun ik jullie ook!

Weddingplanner Vera is er voor jullie

Denk je bij het lezen van dit verhaal, dit wil ik ook! Als weddingplanner help ik jullie aan een droomdag om nooit te vergeten. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat jullie écht genieten van het moment met elkaar.

Contact?
Scan de code